Hottó

2015.05.18. 14:09

Újraindul a lemondott hottói polgármester

Hottó - Egyetlen jelölt van a júniusi hottói időközi polgármester választásra, a falu előző vezetője, Vincze Ferenc, aki idén március 18-án lemondott mandátumáról.

Szabó Judit

Vincze Ferenc 2010-től 2014-ig tiszteletdíjasként, majd 2014 októberétől főállású polgármesterként vezette Hottót. Idén márciusban lemondott mandátumáról. Lapunknak elmondta: kicsit elfáradt, és a településvezetői teendői mellett a vállalkozására is koncentrálnia kellett. Így mint főállású polgármester kényelmetlennek érezte a helyzetet, ráadásul az első alpolgármestere lemondott, így túl nagy teher maradt a vállán. Semmire nem volt ideje, legfőképp a családjára, említette.

Most azért indul mégis – ezúttal tiszteletdíjas polgármesternek –, mert nem akadt más jelölt, és sokan biztatták, hogy folytassa az öt éve megkezdett településvezetői munkáját. Az időközi választás június 21-én lesz Hottón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!