Horoszkópok

2009.12.09. 23:47

Napi horoszkóp

Kedvező időszak ez a mostani az üzlettel, vállalkozással foglalkozó Skorpióknak.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) A Mars hatására az amúgy is jó kedélye most még jobbra válthat, érzelmi állapota, kellemes kisugárzása jótékony hatással van a környezetére. Érdemes társasági programot szerveznie.
 
Bika  (április 21-május 20.) Talán a munka most fontosabb, mint az élet egyéb dolgai. Olyan feladatot kaphatott, ami igazán önnek való. Ettől lelkesebb lett, mint volt.  A bolygók jó hangulatot és állhatatosságot küldenek.

Ikrek  (május 21-június 21.) Ha ön tanul, most megalapozhatja későbbi tanulmányi sikereit! Ha dolgozik, kitartó és következetes munkavégzéssel fog előnyt szerezni magának. Sok energiával rendelkezik, fordítsa a hasznára!

Rák  (június 22-július 22.) Ma érdemes a teendői mellett arról is elgondolkodnia, hogy mi lenne a legjobb önmagának, mi az, amivel a legszívesebben foglalkozna. Ez a nap a házimunkák végzésére is alkalmas.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ha teheti, ma ne nyüzsögjön sokat. Ez nem jelenti azt, hogy ne csináljon semmit, de hagyjon időt magának az elmélyülésre is. Gondolja végig alaposan az önre váró feladatokat.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) A Merkúr némi fennakadást okozhat a kommunikációban. Mégsem lesznek nagy konfliktusok, önt ma nehéz felbosszantani. A hangulata most alapvetően nyugodt és kiegyensúlyozott.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Talán most nem akar társasági életet élni, de ha mégis közösségi programra hívják, menjen el, mert az feledteti a kisebb hétköznapi gondokat. A barátai között felüdülhet egy kis időre. 

Skorpió  (október 24-november 22.) Kedvező időszak ez a mostani az üzlettel, vállalkozással foglalkozó Skorpióknak. Nemcsak anyagi fellendülés, de megszilárdulás is várható. A terveit megvalósíthatja, és újakat gondolhat ki. 

Nyilas  (november 23-december 21.) Családtagjai sok plusz terhet raknának önre, de csak annyit vállaljon el belőlük, amennyit elbír. A szerelemre most nem sok ideje jut. Nem csoda, ha a kedvese elhanyagolva érzi magát.

Bak  (december 22-január 20.) Fontos tanács a téli napokra: figyeljen az egészséges táplálkozásra, és szenteljen több időt a mozgásra. Bizonyára sokat dolgozik mostanában. Szüksége van az aktív pihenésre.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A héten az otthona és a családtagok kerülnek a figyelme középpontjába. Időt kell szánnia az ünnepi előkészületekre, miközben a munkahelyén is helyt kell állnia. Szervezzen okosan!

Halak  (február 21-március 20.) Sok múlhat azon, ahogy ezekben a napokban teljesít a munkahelyén. Bizonyítania kell, hogy igenis képes mindarra, amivel megbízták. Sőt, még az elvártnál is magasabb színvonalon teljesít.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!