Horoszkópok

2017.09.06. 15:17

Napi horoszkóp - A Halak találkozhat valakivel, aki felforgatja az életét

A Nyílas komoly sikereket könyvelhet el a magánéletében is.

KOS (március 21.–április 20.) – Kellemes, barátságos emberekkel találkozhat. Csak a párkapcsolatában lehetnek kisebb feszültségek. Áldozzon időt a hobbi-jának, mert egy igazi művész veszett el önben!

BIKA (április 21.–május 20.) – A bolygóállások feszültté tehetik, és sajnos annyira túlterheli magát, hogy este sem tud kikapcsolni... Egy kiadós séta jót tenne, segítene levezetni a stresszt.

IKREK (május 21.–június 21.) – Jók a kilátásai a sikerre, fogadja el a kihívásokat, amikkel szembe kerül. Egy munkatársa alaposan megnehezítheti a dolgát, mert hanyagul végzi el a munkáját, és önnek kell besegíteni.

RÁK (június 22.–július 22.) – Ma veszekedést generálhatnak a bolygók. Figyeljen oda, hamar kicsúszhat egy sértő szó az ön száján is, és utólag megbánhatja a hevességét. Ha ezt nem tudja elkerülni, kérjen bocsánatot!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) – Könnyen szóba elegyedik bárkivel, ám a viták esélye is megnő. Jó lenne, ha diplomatikusabb lenne, keresnie kell a kompromisszumot, másképp most nem juthat előre.

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.) – A Mars már a Szűz jegyében áll, ez a praktikus dolgokat helyezi előtérbe. Jó lenne, ha átgondolná a kiadásait. Ha lakásfel-újítást tervez, akkor érdemes most belekezdenie!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) – Ha ön egyedülálló, akkor egy szerelmi kapcsolat, ami ma kezdődik el, komoly hatással lehet a jövőjére. Ha viszont párkapcsolatban él, akkor egy harmadik személy felbukkanása csak feszültséget hoz az életébe...

SKORPIÓ (október 24.–november 22.) – A Hold a Kos jegyében áll. Ma ne vállalja túl magát, mert ez a holdállás enerválttá teheti. Amúgy is ráfér önre a kikapcsolódás, ezért ha megoldható, akkor ma vegyen ki egy nap szabadságot.

NYILAS (november 23.–december 21.) – Ma mindent behozhat, amivel tegnap elmaradt... Komoly sikereket könyvelhet el a magán-életében is. Ha van valaki, akivel korábban összeveszett, ma békét köthetnek.

BAK (december 22.– január 20.) – A bolygók nehézséget hoznak az életébe. Nem lesz egyszerű bánni ezekkel a feszült energiákkal... Legyen kitartó, és próbálja meg újra, ami elsőre nem, vagy nem úgy sikerült, ahogyan azt ön várta!

VÍZÖNTŐ (január 21.– február 20.) – A csillagok kedvező hatással vannak a mai napjára. Egy fontos kérdéssel sikerül végre dűlőre jutnia, ráadásul a többieket is meggyőzi az igazáról. Most nagy esélye van párt találni.

HALAK (február 21.– március 20.) – Találkozhat valakivel, aki felforgatja az életét. Lehet, hogy régről ismeri az illetőt, csak most hozza közelebb a sors önöket egymáshoz. A hivatalos ügyeket most könnyedén elintézheti!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!