Horoszkópok

2017.08.01. 13:58

Napi horoszkóp - A Bikának ma érdemes fizetésemelésről tárgyalni a főnökével

A Skorpió ma kényeztesse magát, lazítson, pihenjen.

KOS (március 21.– április 20.) Ma kiválóan sikerülnek az üzleti tárgyalások, egy fontos dolgot sikerül tető alá hoznia, mindenki legnagyobb megelégedésére.

BIKA (április 21.– május 20.) Ha feljebb szeretne kerülni a ranglétrán, a mai egy kiváló lehetőség, amit érdemes lenne megpályáznia. Fizetésemelésről is tárgyalhat a főnökével, most megtalálja a legjobb érveket!

IKREK (május 21.– június 21.) Igyekezzen mindenben pontosan eljárni, ne engedje el magát! Ha otthon dolgozik, minden sikerülni fog, amit a kezébe vesz.

RÁK (június 22.– július 22.) Nem szereti, ha kizökkentik a megszokott kerékvágásból. Ma mégis szüksége lehet a rugalmasságára, és arra, hogy jó képet vágjon ahhoz is, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgok.

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.) Ön pozitív és lelkesítő típus, magára vessen, aki ezt a vehemenciát rámenősségnek, avagy tolakodásnak véli. A többiek annál inkább értékelik a stílusát!

SZŰZ (augusztus 24.– szeptember 23.) Ma biztos kézzel, pontos értékítélettel kezeli a kényes kérdéseket is, át tudja látni a bonyolult helyzeteket is. Valaki önhöz fordul segítségért, és nem kell csalódnia az illetőnek

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.) Ön kedves és megértő típus, nem is csoda, hogy sokan választják önt bizalmasuknak. A mai napon azonban inkább ne higgyen el mindent, amit mondanak önnek. Vagy legalább hallgassa meg a másik felet is!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.) A mai napon hajlamos lehet a költekezésre: rendjén van ez, ha a nyaralását tölti. Most az egyszer ne legyen zsugori önmagával, kicsit eressze el, kényeztesse magát, lazítson, pihenjen. Úgyis kevés ideje volt a szórakozásra.

NYILAS (november 23.–december 21.) Komoly kihívásokkal kerülhet szembe, de meg tudja őrizni a tisztánlátását a zavaros helyzetekben. Ha ön érdekelt valamilyen pénzügyi manőverben, akkor ma váratlan nyereséget könyvelhet el!

BAK (december 22.– január 20.) Ma végre kiegyensúlyozott, harmonikus napra számíthat. Talán egy hosszú utazásról tért meg, és most kellemesen érzi magát az otthon kényelmében. Régi ismerősökkel is találkozhat, elbeszélgethet velük a történtekről.

VÍZÖNTŐ (január 21. –február 20.) Ma valamilyen csalódás érheti: úgy látszik, hogy hiába várja a kedvese telefonját, vagy akár őt magát. Mielőtt gyanakodni kezdene, higgadjon le – meg fogja lepni a magyarázat

HALAK (február 21.– március 20.) Nem kell mindjárt nekitámadnia valamelyik családtagjának, csak azért, mert nem mindent éppen úgy tesz, mint ahogy azt ön elvárná tőle. Inkább jó szóval próbálja rábírni a közös munkálkodásra. Estére váratlan vendégük lehet!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!