Horoszkópok

2012.06.13. 22:06

Napi horoszkóp - A Szűz legyen úrrá a káoszon!

A Nyilas lazítson egy kicsit, a Skórpió fogja meg a pénzét!

zaol.hu

Kos (március 21–április 20.)

Álljon ki az igazáért, és ne hagyja, hogy mások elnyomják, akár a családjában, akár a munkahelyén. Megteheti ezt úgy is, hogy nem lesz veszekedés belőle, nyugodt legyen, de határozott.

Bika (április 21–május 20.)

Valaki megpróbálhatja rávenni, hogy vállaljon el egy olyan feladatot, amihez semmi kedve. Ne menjen bele a dologba, mert biztosan nem lenne jó vége, és csak rosszul kerülhetne ki belőle.

Ikrek (május 21–június 21.)

Ma egyszerre két teljesen különböző dologra vágyhat, mintha nem is egy személyiség lenne. Olyan dolgot is szeretne megtenni, ami egyáltalán nem vall önre. Merje felvállalni!

Rák (június 22–július 22.)

A mai napot zömmel a családjával kapcsolatos tennivalók és elfoglaltságok töltik ki. Nem baj ez, hiszen jó néha az ilyesfajta családi összetartás. Este, ha teheti, menjen nagyobb társaságba.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)

Valahogy azt érezheti ma, hogy szüksége lenne valamilyen változtatásra, újításra. Megoldhatja ezt azzal is, ha fodrászhoz megy és új frizurát készíttet, esetleg vesz egy új ruhát.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)

Ma úrrá kell lennie a káoszon. Ahhoz azonban, hogy sikerrel tegye, szüksége lenne pontos tervre. Ne ész nélkül vágjon bele a dolgokba, hanem alaposan szervezze meg.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)

Előfordulhat, hogy ma nem kap meg valamit, amit nagyon szeretne. Ettől morcos lesz, ami a környezetében élőket is boszszantani fogja. Nem történhet minden úgy, ahogy ön akarja.

Skorpió (október 24– november 22.)

Lehet, hogy ma könnyelmű lesz pénzügyekben, pedig inkább fognia kellene minden forintot. Ne költekezzen feleslegesen, ne vegyen olyasmit, amire nincs is szüksége.

Nyilas (november 23– december 21.)

Hajlamos arra, hogy túlpörgesse magát, akkor is stresszel, ha nincs rá igazán oka. Ettől gyakran kimerült. Ma próbáljon időben elaludni, szüksége lenne az alapos pihenésre.

Bak (december 22–január 20.)

Harapós hangulatban ébredhet, és szinte az egész napja ilyen lesz. Ma semmi sem jó önnek, mindenben csak a problémákat látja. Jó, hogy közeleg a hétvége, ez megnyugtathatja.

Vízöntő (január 21– február 20.)

Vegye elő a játékos énjét, és próbálja lazábban venni az életet. Megvan önben az erre való hajlam, csak mostanában elnyomta. Pedig a környezete is jobban fogadná a vidámságot.

Halak (február 21– március 20.)

Ön hajlamos a borúlátásra, és ezzel jó dolgokat is el tud rontani. Pedig néha meg kellene próbálnia örülni, mosolyogni. Ma itt az ideje elkezdeni!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!