Horoszkópok

2010.05.06. 22:43

Napi horoszkóp

Ha ma Ámor nyila szíven találja, ne tiltakozzon - legalábbis, ha Ön az Oroszlán jegyében született.

zaol.hu

Kos (március 21-április 20.) Kirobbanó jókedvét ma elronthatja néhány aggályoskodó megjegyzés, pedig optimizmusa nem ismer határokat. Álljon a sarkára, és ne engedje, hogy akadályozzák!

Bika (április 21-május 20.) Ha nehéznek érzi a munkahelyi gondokat, és nem találja bennük saját énjét, napi több liter folyadékkal  így különféle gyógyteákkal  egyensúlyba hozhatja a szervezetét.

Ikrek (május 21-június 21.) Kár volna otthon töltenie az estét. Egy kellemes összejövetel várhatja önt. A mai nap alkalmasnak tetszik egy kis lazításra, s akarata ellenére még a figyelem középpontjába is kerülhet.

Rák (június 22-július 22.) Ma lendületes, ötletes, de nem feltétlenül a munkahelyén, inkább társaságban csillogtatja képességeit. Életvezetésében jelentkezhetnek új vonások, amelyek feldobhatják önt.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Ha ma Ámor nyila szíven találja, ne tiltakozzon. Az események gyönyörűen alakulhatnak, ha nem akarja befolyásolni azokat. Ezen a napon ne hallgasson az eszére, a szíve őszintébb.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Mindenképpen kerülje el, hogy valami ostoba meggondolatlanságot tegyen. Közeledjék igaz, őszinte szándékkal kedveséhez. Ha így tesz, minden bizonnyal boldog napja lesz.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Ha partnere csalódást okozott önnek, azért ne törjön pálcát fölötte. Ő sem lesz kedves, ha túl kritikus magatartásával a lelkébe gázol. Ha okosan viselkedik, szép estéje lehet.

Skorpió (október 24-november 22.) Nyugodtnak ígérkező napját apróbb bosszúságok zavarhatják. Olyanokkal találkozhat, akiket szívesen elkerülne. Ma legjobb otthon tölteni a nap nagy részét.

Nyilas (november 23-december 21.) A csillagok állása ma ingerültté teheti önt. Munkahelyén sem biztos, hogy minden a rendes kerékvágásban halad, ám ön tudja, hogy kivel milyen stílusban kell beszélnie.

Bak (december 22-január 20.) Ha párkapcsolata veszélybe került, mérlegeljen reálisan, akkor könnyebb lesz a döntés. Semmi jó nem származik abból, ha úgy teszünk, mintha minden rendben lenne.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ha megteheti, ma menjen el vásárolni. Bizonyára jól fog esni, ha felfrissíti nyári ruhatárát. Hiányozhat már önnek a szabad levegő, a kötetlen, s talán bolondos délután.

Halak (február 21-március 20.) A mai nap nem tartozik a pihenőnapok közé. Ha nem a munkahelyén, akkor otthon várhatja jó néhány feladat. Mindez nagy terhet róhat önre, próbáljon hát bevonni másokat is azokba.

Ezek is érdekelhetik