Horoszkópok

2010.01.17. 23:42

Napi horoszkóp

Az Oroszlán és a Rák jegy szülötteinek is érdemes a napokban többet foglalkozni a magánéletükkel.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Úgy látja, hogy a sorsáról mások szeretnének dönteni. Mi több, bizonyos emberek hanyagsága miatt nem sikerülnek a tervei. Kedveli a csapatmunkát, de most mégis célszerűbb önmagára hagyatkoznia.

Bika  (április 21-május 20.) Felejtse el az olyan partnert vagy üzlettársat, aki megpróbálja önt manipulálni, netán az ellenőrzése alá vonni. A csillagok szerint mostanában egyedül, esetleg egy másik Bikával ér el a legtöbbet.

Ikrek  (május 21-június 21.)  A hét elején olyan programjai lehetnek, amelyek erkölcsi és anyagi haszonnal járnak. Most ön a nyerő, de a részletkérdéseket a párjával vitassa meg. A lényeg, hogy mindig ésszerűen cselekedjen.

Rák  (június 22-július 22.) A munkahelyi sikere azon múlik, meg tudja-e győzni a többieket arról, hogy amit tesz, az a helyes. A magánéletébe viszont több színt kell vinnie, különben a partnere szórakoztatóbb társ után néz.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Nincs ideje a magánéletével foglalkozni. Bizonyára leköti a munkája, és idegessé válik, ha el akarják vonni a figyelmét. Pedig ön nagyon békeszerető és higgadt természetű.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Fizikai teljesítőképessége most nem túl jó, a tűrőképessége is hagy kívánnivalókat maga után. Ezt vegye figyelembe, mielőtt újabb feladatokra vállalkozik. Többet kell pihennie.

Mérleg  ((szeptember 24-október 23.) Ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondolkozunk, ami persze konfliktusokat is szülhet. A zűrzavart fokozhatja az is, ha a gondolatainkat nem tudjuk pontosan kifejezni. Beszéljen szabatosan.

Skorpió  (október 24-november 22.) Lelkesedése másokat is magával ragad, így egyre többen keresik a társaságát. Ne utasítsa el a közeledni vágyókat, ön akkor van csúcsformában, ha egy egész csapatot tudhat maga körül.

Nyilas  (november 23-december 21.) Ne hagyja eltéríteni magát az eredeti terveitől! Maradjon következetes. Kár kockáztatnia azt, amit már elért. Ezen felül ne foglalkozzon mások magántermészetű problémáival.

Bak  (december 22-január 20.) Nagyon fontos a tudatos erőgyűjtés, a rendszeres meditálás, hogy el tudjon bánni az ön előtt álló feladatokkal. A következő időszak ugyanis nehéz, ámde nemes teendőkben bővelkedik.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Elképzelhető, hogy ön szerelmes. Ettől az érzéstől se lát, se hall. Szórakozottan teszi a dolgát, és nem figyel másokra. Mindig csak a kedvesére tud gondolni. Szedje össze magát!

Halak  (február 21-március 20.) A szorgalom, a türelem és a kitartás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. Ne mondjon le arról, ami nem megy első nekifutásra. Próbálkozzon újra meg újra. Szívóssággal eléri a célját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!