Horoszkópok

2010.01.21. 00:51

Napi horoszkóp

A Bak jegyűek ma ajánlatot kaphatnak. Ha minden szempontból kedvező, ne féljenek belevágni az új kalandba!

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Érdemes ma pénzügyekkel foglalkozni, vagy valamely vállalkozást beindítani. A csillagok kedveznek önnek. A Hold is a Kosba érkezett, most teli van energiával és elszántsággal.

Bika  (április 21-május 20.) Tegye félre a makacsságát és hallgasson a jóakaróira! Ma ne a saját feje után menjen, engedje, hogy mások mondják meg, mit tegyen! Ha ezt nem akarja, akkor kövesse a józan ész parancsát.
 
Ikrek  (május 21-június 21.) Megtapasztalhatja, hogy milyen sokra képes! Befejez egy bonyolult munkát, amivel méltán dicsekedhet. A siker erőt ad a következő napokra. Kedve támad az újabb nehéz feladatokhoz.

Rák  (június 22-július 22.) Néha szükségünk van valakire ahhoz, hogy a legtöbbet hozzuk ki magunkból. Elképzelhető, hogy akkor lesz sikeres, ha megbízik valakiben, ha képes lesz ráhangolódni az illető hullámhosszára.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) A Vénusz szerint ön hamarosan szerelmes lesz. Ha eddig nem volt kedvese, most itt az alkalom, hogy megtalálja! A szabadidejét ne egyedül töltse. Egy jó programon való részvétel sokat jelenthet.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Mostanra elérkezhetett odáig, hogy számba vegye az idei fejleményeket. Lehet, hogy nem ért el egetverő eredményeket, de vannak biztos pontjai. Személyét és munkáját egyaránt becsülik.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Sok a dolga, de minden jól megy. Olyan szituációkba csöppenhet, amelyekben megerősítheti a már meglévő partnerkapcsolatokat. Ne szalassza el a lehetőségeit semmilyen téren.

Skorpió  (október 24-november 22.) Nem szokta elfelejteni a sérelmeit, és csak nagyon nehezen bocsát meg. Ma mégis olyan helyzetbe kerülhet, hogy felül kell emelkednie önmagán. Könnyeddé és derűssé válik ezáltal. 

Nyilas  (november 23-december 21.) Lehet, hogy ma erőtlen, nincs semmihez sem kedve, csak ímmel-ámmal teszi a dolgát. Remélhetőleg nem a fáradtság tört önre, hanem egy kis vágy arra, hogy nyugodtan, egyedül lehessen.

Bak  (december 22-január 20.) Váratlan lehetősége adódhat egy új tevékenység elkezdéséhez. Nem kell elkapkodnia semmit, van ideje gondolkodni. Ha minden szempontból kedvező az ajánlat, ne féljen belevágni az új kalandba!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ne szerénykedjen! Nem kell eltitkolnia az érdemeit. Egy bizonyos munkába fektetett energiája nincs arányban a kapott elismeréssel. Jobban kéne menedzselnie önmagát.

Halak  (február 21-március 20.) Ne rongálja az egészségét sok evéssel, alkohol fogyasztásával! Tartsa féken az étvágyát és szomját, mert különben keserves böjti napok jönnek. Legyen még rossz időben is sokat a szabadban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!