Horoszkópok

2017.05.29. 19:21

Napi horoszkóp - Az Ikreknek nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy eltervezte

A Skorpió a pénzügyi természetű ügyintézéseket jobb, ha másik napra halasztja.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll, a mai nap nyugalmasnak ígérkezik, talán egy kicsit unalmasnak is. Épp ez bosszanthatja, az ön vérmérsékletéhez nem illik az állóvíz!

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez alatt az aspektus alatt könnyen összekeverheti a dolgokat, nehezen igazodik ki az ügyei között, egy kicsit összekuszálódnak a dolgai, időpontjai.

IKREK (május 21.-június 21.)- Nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy eltervezte. Olyan tényekkel kerülhet szembe, amik fölött elsiklott a figyelme. Nem késő kijavítani a dolgokat, de ehhez össze kell szednie magát!

RÁK (június 22.-július 22.) - Nehézkes napra kell számítania. Főleg a munkahelyén szembesülhet nem várt kihívásokkal, nehézségekkel. Viszont ma megtudhatja, ki az, akire igazán számíthat.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A Hold még az ön jegyében áll, és ez váratlan fordulatokat jelez! Legyen résen, ne hagyatkozzon most a rutinra, mindennek nézzen utána alaposan. A szerelemben szép órákat ígérnek önnek a csillagok!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A házastársi viták többsége abból adódik, hogy ön elsősorban a karrierjére gondol. Folyton magát menedzseli, és a terveit illetően a társa csak háttér és támogatás.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Új tervei vannak, és úgy látszik, hamarosan sikerülni is fognak az elképzelései. Ezért új lendülettel vág bele a napba. Ne hagyja, hogy kedvét szegjék a kezdeti nehézségek!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A pénzügyi természetű ügyintézéseket jobb lenne egy másik napra halasztania. Ma a becsapás veszélyét jelzik a csillagai. Legyen gondja az apró betűs részekre is!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Szokatlan tervekkel állhat elő a főnöke, vagy egy kollégája, ami először ellenállást vált ki önből. Azért mérsékelje az indulatait, és gondolja át alaposan magában a javaslatot.

BAK (december 22.- január 20.) - Ma szorítkozzon csak a legszükségesebbre! Tegye magát takarékos üzemmódba, és csak a nagyon sürgős feladatokat intézze el. Holnap már jegyet vált a Hold, és az sokkal kedvezőbb lesz önnek!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ma csak a rutinfeladatokkal foglalkozzon, a fontos találkozókat halassza holnapra! Jó lenne, ha egy kis időt saját magára is szánna - sportoljon, üljön be egy nagy kád habos vízbe!

HALAK (február 21.- március 20.) - Próbálja meg kissé visszafogni az indulatosságát. Ha semmiképp nem tudja kerülni a konfliktusokat, akkor számoljon háromig, mielőtt bárkinek felelne. Este pedig lazítson egy kicsit!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!