Hírek

2009.07.23. 02:29

Hiába közvetítenének

Nagykanizsa (sza) - Ha az utóbbi időben a békülés érdekében valamiben megegyezett a Fidesz önkormányzati frakciója, illetve Marton István polgármester, a megállapodást mindig a párt szegte meg - jelentette ki tegnap sajtótájékoztatón Polai József és Horváth István független városatya.

Szalabán Attila

Mint azt a Fidesz-frakcióból korábban kilépett két önkormányzati képviselő elmondta, többször próbáltak közvetíteni a polgármester és az alpolgármester, illetve a jobboldali párt között, erőfeszítéseik azonban nem vezettek eredményre, s a jelenlegi helyzetnek a város látja kárát.

- Ott voltam, amikor Marton István egy személyi kérdés kivételével a Fidesz-frakció összes kérését elfogadta - jelezte Horváth István. - Például azt igényelték, hogy közgyűlések előtt a bizottsági elnökökkel egyeztessen. Ehhez képest azóta sem mentek el a polgármesterhez a szóban forgó elnökök, egyik közgyűlést megelőzően sem.

A két városatya jelezte: a Fidesz-frakció tagjai már nem is köszönnek nekik, azt terjesztik róluk, hogy az MSZP-hez csatlakoztak. Pedig mindketten csak a város érdekét nézik, és ha Nagykanizsának jó egy javaslat, akkor azt megszavazzák, akár a bal-, akár a jobboldal terjeszti azt elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!