Hírek

2017.03.24. 10:34

Súlyos kerékpáros baleset szemtanúit keresik

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy személyi sérüléssel járó közlekedési baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

2017. március 16-án 10 óra körül Zalaegerszegen, a Landorhegyi út járdáján közlekedett kerékpárral egy helyi nő a Platán sor felé, amikor a Puskás Tivadar utca és a Landorhegyi út 3. szám közötti szakaszon összeütközött egy másik, ismeretlen kerékpárossal. A sértett az ütközés következtében elesett és nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A baleset után az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

A rendőrök kérik, hogy a baleset pontos körülményeinek tisztázása érdekében az a fiatal nő, aki szintén a részese volt, valamint aki látta a balesetet vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, vagy tegyen bejelentést a 92/311-510-es telefonszámon,illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!