Hírek

2016.11.26. 13:18

Átadták a Mandulavirág díjakat

Zalaegerszeg - A Mandulavirág Fogyatékkal Élők Református Gondozóháza ötéves fennállása alkalmából hálaadó istentiszteletet tartottak szombaton a református templomban.

Magyar Hajnalka

Beszterczey András, a Magyarországi Református Egyház Szeretetszolgálati Iroda vezetője köszöntője, és Török Zoltán lelkipásztor igehirdetése után átadták az idei Mandulavirág díjakat. Mint Czebeiné Nemes Bernadett intézményvezető elmondta, minden évben elismernek  egy munkatársat, idén egy tiszteletbeli kollégára, dr. Boros István háziorvosra esett a választás.

Czebeiné Nemes Bernadett, Velkey Péter, a Hangfogó Band volt  tagja, Pálfi László, mögötte gondozónője Kiss Katalin és édesanyja Pálfi Tiborné, mellettük dr. Besenczi Árpád, a Hevesi-színház igazgatója Fotó: Pezzetta Umberto

A támogatóknak ítélt díjat  ketten kapták, a debreceni Hangfogó Band és a Hevesi Sándor Színház. A zenekar  tavasszal jótékonysági koncertet adott a gondozóház javára, amihez a színház ingyen biztosított minden feltételt. A teátrum már korábban is segítette az intézményt, két éve A muzsika hangja című darab egyik előadásának teljes bevételét felajánlották. Az ellátotti körből egy régi lakót tüntettek ki, a becsvölgyei Pálfi Lászlót, aki saját problémáin felülemelkedve  kimeríthetetlen szeretettel és segítőkészséggel fordul társai felé.

Ezek is érdekelhetik