Hírek

2016.06.03. 14:46

Megváltozik a forgalmi rend a Múzeum téren

Nagykanizsa – Hétfőn újabb olyan rekonstrukciós munkálatok kezdődnek a város gázvezeték-hálózatán, melyek a forgalmi rendet átmenetileg megváltoztatják.

Horváth-Balogh Attila

Mint arról Varga Ivett, az E.ON Hungária sajtóreferense lapunkat tájékoztatta, folytatódnak a szolgáltató által korábban  bejelentett kanizsai fejlesztések. Ezek sorában kerül sor hétfőtől kezdődően Nagykanizsán, a Múzeum téren a kisnyomású gázvezeték cseréjére. A vezeték rekonstrukciója egy várhatóan 30 napig tartó ütemben valósul meg, több mint 15 millió forint értékben. A munkálatok ideje alatt 30 kilométeres óránkénti sebességkorlátozás lesz érvényben a Múzeum tér teljes területén.

A forgalmi rend változása leginkább a 3-4-5 szám előtti útszakaszt érinti, mely mindkét irányból le lesz zárva. A Fő utca és a Múzeum tér csomópontja után a Múzeum tér irányába a jobb oldali parkolóknál a kétirányú forgalom biztosítása miatt a parkolás és a megállás ideiglenesen tiltva lesz. Az ügyészség épülete a munkálatok ideje alatt is megközelíthető marad, az ingatlanhoz a célforgalmat nagy teherbírású vaslapok kihelyezésével biztosítják a szakemberek, akárcsak az útcsatlakozások, kapubejárók forgalmát. Miközben a munkálatok zajlanak, szinte végig biztosított lesz a földgázszolgáltatás, kivételt jelent ez alól az úgynevezett átkötés ideje, mely azonban normál esetben csak pár óráig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!