Hírek

2015.06.03. 16:11

Három nap üdülés a nyeremény - Négy megyéből kétszázhetven olvasó kétezer receptet küldött be

Zalaegerszeg - Üdülést értek a receptek. Kisorsoltuk a Pannon Lapok Társasága kelt tésztákat bemutató kötetébe recepteket beküldött olvasóink között a nyereményeket.

Arany Gábor

Egy hónap alatt a négy megyéből Zala, Vas, Veszprém, Fejér) 270 olvasótól kétezer recept érkezett, ezekből 250 kerül be a PLT augusztusban megjelenő, 15. szakácskönyvébe. Ebben a finomságokat kenyerek, péksütemények, kalácsok és fánkok, pizzák és lángosok, édes és sós tészták című fejezetekbe rendezve találhatjuk majd meg. A receptjeiket megosztó olvasók között kettő darab, két személyre, két éjszakára, három napra szóló félpanziós wellness pihenést sorsoltunk ki, amit Lentiben, a Hotel Zétában lehet igénybe venni. A díjak egyike Zalába került, az Alsórajkon élő Szoldatics Józsefnének kedvezett a szerencse, akinek a receptküldésben szomszédai, Neuhold Tiborné és Neuhold Nikoletta segítettek.

Neuhold Nikoletta, Szoldatics Józsefné és Neuhold Tiborné (balról-jobbra) Horváth A. Attila társaságában a díj átadása után. Fotó: Arany Gábor

A díjat kedden a Zalai Hírlap szerkesztőségi vezetője, digitális főszerkesztője, Horváth A. Attila adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!