Hírek

2014.12.27. 13:20

A blokk ellenében kicserélik az ajándékokat

Karácsonyt követően szombaton újra megteltek a boltok. Volt, aki a kifogyott élelmiszer készleteket pótolta, míg mások az ajándékokat cserélte ki.

Pásztor András

Megszokott látvány, hogy a karácsonyt követően ismét megtelnek az üzletek, az emberek többsége ilyenkor próbálja kicserélni azokat az ajándékokat, melyekből többet is kapott vagy éppen nem a kedvére való. Szombaton az egyik nagykanizsai elektronikai üzletben is többen várakoztak.

– Ezt a kávé- és teafőző készüléket hoztuk vissza, egyszerűen azért, mert nem működik – magyarázta Csapó Gyula, aki hangsúlyozta: az ajándékba kapott berendezést szeretné kicseréltetni, de ha nincs már készleten, akkor levásárolja az árát.

Horváth László eladó egy rossz kávé- és teafőzőt vesz át Csapó Gyulától. A hibás termékeket három napig lehet visszavinni az üzletekbe, azt követően a garancia keretében történik a javítás vagy a csere. Fotó: Szakony Attila

Mint azt Gál Csaba üzletvezető elmondta: a hibás termékeket három napon belül kicserélik, azt követően a garancia keretében javításra kerül sor.

– Ha valaki több ugyanolyan ajándékot kapott, akkor is lehetőség van cserére, a lényeg, hogy meglegyen a termék blokkja és lehetőség szerint a csomagolás se sérüljön nagyon, ezeket ugyanis az üzlet később még értékesíteni tudja – mondta az üzletvezető, aki hozzátette: a cserét, illetve a visszahozott ajándékok árának levásárlását január első hetéig tehetik meg a vendégek. – Amúgy a szórakoztató elektronikai cikkek, illetve a háztartási kisgépek iránt nem csak az ünnep előtt, hanem azt követően is nagy a kereslet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!