Hírek

2014.09.25. 15:35

Zala Szépe 2014 - Vastag Tamás is ott lesz a színpadon

Zalaegerszeg - Zenés színpadokon és televíziós show-műsorban is megállja helyét, most viszont egy teljesen új környezetben bizonyíthat Vastag Tamás. A népszerű énekes a Zala Szépe szombat esti döntőjében szving stílusú dalokat énekel.

Gyuricza Ferenc

A Zala Szépe verseny döntőjének kísérőműsora ugyanis egy különleges produkció, az eddig csak Budapesten bemutatott Sinatra-Szívtiprók koncertre épülő előadás lesz. Az est során három kiváló énekes – Vastag Tamás, Gájer Bálint és Lányi Lala – az általában a szving nagymesterének nevezett Frank Sinatra világslágereiből, valamint saját kedvenceiből mutat be néhányat. Az est közreműködője lesz még a Stúdió 11, amely a nagyzenekari hangzást biztosítja a különleges műsorhoz.

Vastag Tamás az X-Faktor első szériájának köszönhetően vált ismertté az országban, a fiatal énekes már ott bizonyította, hogy nemcsak tehetséges előadó, de a legkülönbözőbb stílusokban is megállja helyét. Talán ennek is köszönheti, hogy azóta számos színpadi szerepet kapott, legutóbb a Casanova című night musicalben szerepelt mások mellett testvérével, a főszerepet alakító Vastag Csabával, valamint a Sugarloaf volt énekesnőjével, Dér Henivel. Jelenleg egy újabb kedvelt televíziós show-műsorban láthatjuk hétről hétre, vasárnaponként a Sztárban sztár versenyzőjeként bújik közismert előadók bőrébe.

Zala Szépe 2014 - A szving eleganciája és a szépségverseny

Zala Szépe 2014: Szving dalok Frank Sinatra stílusában

Út a Zala Szépe-döntőig - fotók

Zala Szépe: döntő szombaton

Közöttük van a 20. Zala Szépe

Zala Szépe 2014 közönségszavazás ITT!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!