Hírek

2014.06.18. 13:31

Lemondott Zalaszentlászló polgármestere

Lemondott tisztségéről Zalaszentlászló polgármestere, Feketéné Tarpál Ibolya. Döntését május végén jelentette be a képviselő-testületnek, tájékoztatta lapunkat szerdán.

Szabó Judit

Távozásának okairól nem kívánt részletes tájékoztatást adni. Elmondta ugyanakkor, hogy az öttagú képviselő-testületből hárman minden javaslatát leszavazták, feloldhatatlan ellentétek alakultak ki, így pedig nem lehetett tovább irányítani a települést. Már másfél éve fontolgatta, hogy felhagy a polgármesteri munkával, bár meglátása szerint a testületben kialakult légkör ellenére is fejlődött a falu.

Feketéné Tarpál Ibolya (aki az előző ciklusban Pölöske polgármestere volt) 2012. május 20-án időközi választáson kapott bizalmat a zalaszentlászlóiaktól. Azért kellett választást tartani, mert az előző testület és polgármester nem tudott együttműködni. Most nem lesz újabb időközi választás, az őszi önkormányzati választásokig az alpolgármester irányítja a települést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!