Hírek

2014.05.06. 06:25

Alkalmi ismeretség, italozás, csoportos rablás

Megverték, és kifosztották a 61 éves nőt.

A korábban  erőszakos közösülés büntette, és zaklatás vétsége miatt már büntetett  42 éves  férfi  2014  február 6-án  a zala megyei Szentpéterúron találkozott  a 61 éves nővel, italozni kezdtek, majd ezt folytatták  Gutorföldén, és Lentiben is. Mindketten  erősen ittas állapotba kerültek,  amikor  a férfi - kilátásba helyezve, hogy amennyiben nem teszi azt amit mond agyonveri, fejszével levágja a fejét, - rábírta, hogy utazzon vele Zalabaksára.

Ott egy  házban már várta őket két 21 éves nő, akik  megtámadták a sértettet, lerántották  a kabátját, tépték a haját, és ököllel ütötték. A férfi a földre került nőt többször arcul ütötte, és megrugdosta. Amikor megtörték az ellenállását, elvették 20 000 Ft készpénzét,  és két ezüst gyűrűjét.

A sértett nő 8 napon belül gyógyuló arc- és mellkas zúzódásokat szenvedett.

A  Lenti Járási Ügyészség  a három terhelt ellen  csoportosan elkövetett  rablás  büntette miatt emelt  vádat a  Lenti  Járásbíróság előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!