Hírek

2014.02.09. 15:13

Az év zalai pasija

Zalaegerszeg – Közel ötven százalékát kapta az olvasói szavazatoknak, ezzel Éder Gábor énekes lett a 2013-as év pasija Zala megyében.

Gyuricza Ferenc

 

A kitüntető cím elnyerésére azon személyek szállhattak ringbe, akik az elmúlt esztendő során, minden második hét csütörtökén megjelenő Púder nélkül rovatban, mint az adott hét pasija kerültek bemutatásra. A 23 jelöltre két héten keresztül lapunk internetes változatán, a zaol.hu oldalon, illetve újságból kivágott szavazószelvények által voksolhattak olvasóink. A leadott szavazatok száma 2560 volt, ebből 1228-at, vagyis az összes voks 47,96 százalékát kapta a nyertes.

Éder Gábort az elmúlt esztendő elején, február 21-i lapszámunkban mutattuk be olvasóinknak. A Szilvágyon élő 32 éves fiatalembert egyre sikeresebb énekesi karrierje miatt kerestük meg. Gábor azóta további eredményeket tudhat magáénak, szinte nincs olyan hétvége, hogy valahol ne szórakoztatná közönségét, s több alkalommal televíziós felvétel is készült vele. Jelenleg éppen új CD-je bemutatójára készül, erre e hét péntekén, Söjtörön, a Friday Bar-ban tartandó Valentin-napi party keretein belül kerül sor.

– Tudatosan készültem zenei pályára, az általános iskolát zenei tagozaton végeztem, s párhuzamosan a lenti zeneiskolában tanultam ütős, illetve billentyűs hangszereken is játszani – mondta még tavaly önmagáról.

Gábor népszerűségét jelzi, hogy rajongói a közösségi oldalakon valóságos kampányt indítottak érdekében. Az énekes minderről annyit mondott lapunknak: érzi és megtisztelőnek tartja a közönség szeretetét, ezért is lett belőle előadóművész.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!