Hírek

2013.07.30. 17:12

Zala Szépe 2013 - szavazzon!

Minden lány álma, hogy a királynői korona kerüljön a fejére, ám e mellett számos értékes ajándék várja azt a 10 hölgyet, aki az AquaCity-ben a döntőre az olvasóinktól felhatalmazást kap.

A Zala Szépe 2013 fődíja a nagykanizsai Istiván Autó Kft. jóvoltából egy Volkswagen Golf VII-es személyautó lesz, melyet három hónapig korlátlanul használhat a királynő. A győztes másodmagával egy romantikus toszkán körúton vehet részt, s közben ellátogathat Elba szigetére luxusautóbusszal a Zala Volán Utazási Irodák jóvoltából.

Szavazni 2013 augusztus 11-én éjfélig lehet.

Balogh Edina18 éves Zalaegerszegen él, tíz évig társastáncolt, francia nyelv a kedvence

Bogár Szabina Nemespátrón él, 18 éves, hastáncol, sőt az énekes Daavid háttértáncosaként is gyakran szerepel

Cser Alexandra Zalaegerszegen él, 18 éves, a Csány-László Közgazdasági Szakközépiskola pénzügy-számvitel szakán tanul. Hobbija a balett, jazz balett és a modern tánc

Dezsgyek Mária Murakeresztúron él, 27 éves, a vendéglátóiparban dolgozik, imádja a sportokat, különösen a labdarúgást.

Farkas Debora Fanni Egerváron él, 18 éves, a zalaegerzsegi Páterdombi Szakképző Iskolában vendéglátás és idegenforgalom szakon tanul, érdekli a modellkedés

Gondi Réka Nagykanizsán él, 19 éves, fodrászként dolgozik. Rajong a kiskutyájáért Medviért, szívesen sportol, otthon komplett konditermet alakított ki édesapja

Horgos Judit Eszteregnyén él, 16 éves. A Dr. Mező-Thúry Gimnázium és Szakképző Iskola tanulója, emelt szintű angol osztályba jár. Hat évig táncolt, a másik hobbija a moderntánc.

Kaszás Kinga Zalaegerszeg, 17 éves Csány László Közgazdasági Szakközépiskola üzleti szakán tanul. Hobbija a társastánc

Knausz Melitta Nagykanizsán él, 19 éves. Az érettségit követően jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen mérnök informatikusnak tanul. Imád olvasni, kirándulni és jógázni.

Lendvay Dominika Zalaszentgróton él, 23 éves.Sportszervezőként végzett Pécsen. Imádja a sportokat, naponta órákat edz, egészségesen táplálkozik. A jövőben saját fitnesz termet nyitna.

Németh Veronika Keszthelyen él, 19 éves. A Győri Tánc-, és Képzőművészeti Szakközépiskolában végzett. Kortárs balettet oktat felnőtteknek, s a Magyar Táncművészeti Főiskolán koreográfusként tanulna tovább.

Nincsics Fruzsina Nagykanizsán él, 19 éves. Felszolgálónak tanul Keszthelyen. Hobbija a tánc és nagyon szereti a filmeket.

Pál Veronika Egervár, 25 éves Zalaegerszegen egy bankban dolgozik, hobbija sütemények készítése

Soós Dorina Nagykanizsán él, 19 éves. A Dr. Mező-Thúry Gimnázium és Szakképző Iskola tanulója. Szeret a barátaival lenni, sportolni, megbízható és segítőkész.

Szücs Renáta Tamara Zalaszentivánon él, 20 éves. Győrben tanul állategészségügyi technikus szakon. Imádja az állatokat, otthon tyúkok, malacok, birkák, kutyák, macskák, sőt egy görög teknősbéka gazdája.

Török Bettina Nagykanizsán él, 16 éves. A Batthyány Lajos Gimnázium tanulója, mellette az egyik helyi tv időjárás bemondójaként naponta a képernyőn van. Szabadidejében sokat edz, hiszen számára a belső értékek mellett a külső is fontos.

<a href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1063" _mce_href="http://kepek.plt.hu/machform/view.php?id=1063" title="Zala szépe 2013 szavazás">Zala szépe 2013 szavazás</a>

Értékes ajándékok a résztvevőknek

A Zala Szépe verseny augusztusi gálájának résztvevői körében számos ajándék talál gazdára. Eddig már jó néhány felajánlás érkezett partnereinktől, de a lista még a jövőben is bővülhet.

A fődíj azonban már kiválasztatott, a Zala Volán Utazási Irodák ajándékaként kerül majd a győzteshez: a Toszkán varázslat elnevezésű utazás Elba szigete – 2 fő részére, luxusautóbusszal

De addig is lássunk a már beérkezett felajánlásokat!

A királynők régen hintón jártak, manapság viszont talán jobban illik hozzájuk egy kitűnő autó. Nos, az a hölgy, aki idén elnyeri a Zala Szépe címet, a nagykanizsai Istiván Autó Kft. jóvoltából három hónapig használhat egy VW Golf VII-est.

A fődíjon kívül is számos értékes nyeremény talál még gazdára:

Brazia: fürdőruha a döntősöknek (ezt meg is tarthatják), továbbá estélyiruha a felvonuláshoz.

Böjte Ékszer: Koronát ábrázoló nyakék drágakövekkel a Zala Szépének és a két udvarhölgynek.

Erami Fehérnemű: 20, 15, 10 ezer forint értékű vásárlási utalvány.

Alessandro Ékszer (a Zala Plaza emeletén): ICE-WATCH órák az első három helyezettnek, és 1 db GUESS nyakék.

Gold Tech Ékszerbolt a zalaegerszegi Tesco üzletsorán: Swarovski kristályokkal díszített nyaklánc és fülbevaló.

Divat Box Shopping Center: 20 és 30 ezer forint értékű vásárlási utalvány.

K&H 97 Számítástechnikai Szaküzlet, Zalaegerszeg: Samsung Galaxy TAB 2 7.0 Wifi tábagép.

Refan Parfüm- és Naturkozmetikai Szaküzlet: 10 ezer forint értékű ajándékcsomag minden döntősnek.

Smaragd Ékszer: Swarovski fülbevaló minden döntősnek.

Garda Fehérnemű Szaküzletek: 30 ezer forintos fehérnemű-vásárlási utalvány.

ProComp Számítástechnikai Kft.: Wayteq xBook 60W e-book olvasó.

Zena Szépségutalvány 30 ezer forint értékben.

Kolping Hotel**** Spa & Family Resort, Alsópáhok: 2 fő részére 2 éjszakás wellness pihenés félpanzióval a luxuslakosztályban.

Orchidea Szalon, Zalaegerszeg: Szépészeti utalvány 10 e Ft értékben.

K Shoes Zala Kft., Tamaris cipővásárlási utalvány 30 e Ft értékben.

A lányok biztonságáról pedig ebben az esztendőben is az Atalian Security Biztonsági Szolgálat gondoskodik majd.

A verseny támogatója: Istiván Autó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!