Hírek

2013.05.08. 16:24

Ötvenezer ügyfél járt a kormányablakokban

Zalaegerszeg - A zalai kormányablakok ötvenezredik ügyfelét köszöntötték szerdán a Zalaegerszegen. Szó esett arról is, hogy kiadványt készített a kormányhivatal a közigazgatás átalakításáról.

Szabó Judit

A zalaegerszegi kormányablakban Rigó Csaba Zala megyei kormánymegbízott és dr. Zöld-Nagy Viktória helyettes államtitkár köszöntötte az ötvenezredik ügyfelet, Farkas Istvánnét, aki az ügyfélkapus jelszavának módosítása  miatt kereste fel az irodát.

Rigó Csaba  az alaptörvény díszpéldányát adta neki ajándékba. Dr. Zöld-Nagy Viktória úgy értékelte, hogy a két zalai kormányablak kiemelkedően teljesít, majd a közigazgatás átalakításának folyamatáról beszélt. Elmondta, hogy júliustól a tervek szerint megduplázódik a kormányablakokban intézhető ügyek száma, jövő év elején pedig már közel 300 kormányablak lesz az országban.

Rigó Csaba a rendezvényen bemutatta a zalai kormányhivatal  kiadványát, amely az új közigazgatási rendszert taglalja. "Ön a középpont - Az ügyintézés új íze" címmel jelent meg a füzet 110 ezer példányban, s minden zalai háztartásba eljuttatják. Rigó Csaba arról is szót ejtett, hogy a megyeszékhelyi  kormányablak   bekapcsolódik az Egerszeg Fesztivál programjába, május 17-én és 18-án rendkívüli nyitva tartással várja az érdeklődőket.

Ezek is érdekelhetik