Hírek

2013.05.14. 12:00

Kritikák a Jobbiktól

Zalaegerszeg - Nem látszik, mitől lesz racionálisabb a működés, mondta el az Óvodai Gazdasági Ellátó Szervezet (OGESZ) és a Zalaegerszegi Gazdasági Ellátó Szervezet (Zegesz) összevonásáról Pintérné Kálmán Marianna (Jobbik).

Horváth A. Attila

Az önkormányzati képviselő a közgyűlési döntésre reagált keddi sajtótájékoztatóján. Hangsúlyozta: maga a Zegesz is új intézmény, amelyet több dolgozó beszámolója szerint még mindig kommunikációs és működési zavarok jellemeznek. Tartani lehet attól, hogy az összevonást követően az információáramlás lelassul, ezért időt kellene hagyni a zalaegerszegi intézményeket működtető rendszer stabilizálódására - fejtette ki a képviselő. Pintérné Kálmán Marianna szintén fenntartásának adott hangot a két ÁMK óvodájának átszervezésével kapcsolatban. Mint mondta, az óvodák szervezetileg a törvény erejénél fogva kerülnek a székhelyintézményekhez, ugyanakkor fontos volna, hogy se a dolgozók, se a családok ne vegyék észre a változást a mindennapokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!