Hírek

2013.05.07. 15:12

Halálos baleset a 76-oson

Zalacsány - Kedden délután 16 óra tájban a 76-os főút Zalacsányhoz közeli kereszteződésében összeütközött egy kisteherautó és egy személygépkocsi, egy ember meghalt.

Magyar Hajnalka

Zalacsány és a mándi kereszteződés között ütközött össze  egy kisteherautó és egy személygépkocsi, mindkettőben egy-egy személy utazott. A Skoda Fabiában ülő férfi egy kamiont előzött, s nem vette észre a szemből érkező kisteherautót.  A két jármű frontálisan ütközött. A mentéshez két helikopter és  három tűzoltó autó érkezett a helyszínre.  A sérülteket kivágták az összeroncsolódott járművekből, ám  a személygépkocsi 63 éves vezetője olyan súlyosan sérült, hogy a mentőhelikopterben  elhalálozott. A kisteherautó vezetőjét kórházba szállították.

A  baleset  miatt a rendőrség   Zalacsány és Alsómánd között mindkét irányban lezárta a 76-os főutat. Az útzárat este fél nyolc után oldották fel.
Nagyobb térképre váltás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!