Hírek

2013.05.17. 08:21

Fegyverrel raboltak ki egy fiatalt Nagykanizsán - hamar elkapták a tetteseket

Nagykanizsán rabolt ki két férfi fegyverrel egy fiatalembert, aki azonban értesítette a rendőrséget, s így hamar elfogták a tetteseket.

Fegyverrel rabolt ki két férfi 2013. május 11-én éjszaka Nagykanizsán egy fiatalembert. A 17 éves fiú és 32 éves társa az utcán szólítottak le egy 24 éves férfit, akitől először ötszáz forintot kértek. Miután a pénzt megkapták, követték áldozatukat, majd késsel megfenyegették, és elvették tőle mobiltelefonját, pénzét és táskáját. A két támadó ekkor már egy fegyverutánzatot is mutatott a megrémült fiatalembernek, akit végül elengedtek. A férfi ekkor értesítette a nagykanizsai rendőröket, akik a személyleírás alapján rekord gyorsasággal elfogták a két feltételezett támadót, akiknél a rabolt tárgyak nagy részét megtalálták a rendőrök.

Fotók: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a 32 éves O. József és a 17 éves S. Z. ellen.

A Zalaegerszegi Járásbíróság O. Józsefet előzetes letartóztatásba helyezte, a 17 éves gyanúsítottal szemben pedig lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el - tudtuk meg pénteken a Zala Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Ezek is érdekelhetik