Hírek

2012.11.21. 21:22

Operett- és musicalslágerek Zalaegerszegen

Zalaegerszeg - Lapunk támogatása mellett rendeznek az Art Moziban november 30-án szombaton 19.30-tól operett- és musicalestet, melyen világhíres dallamokat hazai sztároktól hallhatunk.

Arany Horváth Zsuzsa

Nekünk való estről van szó, hiszen a Zalai Hírlap előfizetői hűségkártyával 10 százalék kedvezményt kapnak a jegyárból, s ügyfélszolgálati irodáinkban hozzájuthatnak a belépőkhöz, természetesen csak a készlet erejéig.

Néhány szó a fellépőkről. A zalai közönségnek nem kell bemutatni Faragó András Topyt, hiszen a művész 1990–97 közt erősítette az egerszegi színházat. Ezután szerződött a Budapesti Operettszínházhoz, melynek azóta is tagja.

Faragó András

Oszvald Marikát is ismeri minden zenei kikapcsolódást kedvelő ember. Ő igazi operett családból származik, édesanyja a népszerű szubrett, Halasi Marika volt, édesapja a legnagyszerűbb bonvivánok egyike, Oszvald Gyula. Már apró gyermekkorától a színház és azon belül is az operett világában élt.

Oszvald Marika

Peller Anna a Színház- és Filmművészeti Egyetem operett-musical szakán végzett, Larisch grófnő szerepével debütált az Operettszínházban, nagy sikert aratott Heléna szerepében. Alakításai közül kiemelkedik a Koldusopera Kocsma Jenny-je, de láthattuk a Csak szex és más semmi és Valami Amerika 2. filmben is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!