Hírek

2012.11.13. 17:01

A ZVMK serdülőinek teljes a kollekciója

Zalaegerszeg - A sedülő korú repülőmodellezők idei országos bajnokságát kétszeri halasztás után sikerült megrendezni, így ez lett a sportág idei utolsó bajnoksága is.

Kerkai Attila

A Tasson sorra került  vetélkedésen  ezúttal  a zalai csapatok közül csak a Zalaegerszegi Városi Modellező Klub tudott részt venni, ugyanis a Zalalövő MK  anyagi okok miatt nem tudott elindulni az ob-n. A ZVMK sportolói sikeres versenyt  tudhatnak maguk mögött, hiszen  versenyzői  a vitorlázó modellek kategóriájában négy év után  tudtak ismét dobogóra kerülni úgy a csapatvereny, mint az egyéni küzdelmekben. A  szénsavmotorosok küzdelmeiben pedig megismételték a tavalyi sikert, hiszen az   egyéni viadalon  megint nem  engedtek mást felállni a dobogóra: a ZVMK sportolói kibérelték maguknak mind a három helyet.
Eredmények.  F1H vitorlázó modellek. Egyéni: 3. Farkas Ákos, 4. Jakosa Henrik, 13. Farkas Mátyás. Csapat: 3. ZVMK (Farkas Á., Jakosa H., Farkas M.).  F 1K szénsavmotoros modellek. Egyéni: 1. Gút Bálint, 2. Borkovits Bálint, 3. Helle Richárd, 5. Gyémánt Martin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!