Hírek

2012.10.25. 12:08

Szakmai napok a zalaszentiváni általános iskolában

Zalaszentiván - Egy sikeres pályázatnak köszönhetően szakmai napokat tartottak a község általános iskolájában, melynek keretében a partnerintézmények pedagógusai megismerhették az intézmény "jó gyakorlatait", illetve a környezettudatos magatartás kialakításához kaptak módszertani segítséget.

MTI

A résztvevők kipróbálták az "Iskola határok nélkül" program keretében létrehozott akadálypályát. Itt a tanulók a tanórán megszerzett ismereteiket a gyakorlatban alkalmazhatják, miközben próbára tehetik ügyességüket, állóképességüket. A projektben közreműködők aktív részesei lehettek az immár hagyományossá váló "Tök jó" túrának; tájékoztatást kaptak az előkészületekről, jelen voltak az ellenőrző pontok kijelölésénél. A községben területén rendezett akadályversenyen százöten vettek részt, amely teaházzal és az emléklapok kiosztásával zárult. Fotó: Töklámpásokat készítenek a TÖK JÓ túrához a diákok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!