Hírek

2012.09.14. 06:27

Bordély is volt a night club Rédics közelében (fotókkal, videókkal frissítve)

Zalaegerszeg, Rédics - Bordélyként is működő éjszakai lokálra csaptak el a rendőrök egy hete Rédics közelében. A történtekről csütörtökön tartottak sajtótájékoztatót a megyei –rendőr-főkapitányságon.

Arany Gábor

A szlovén határtól 100 méterre, a 86-os út mellett működő vendéglátóhelyet tavaly bérelte ki egy Vas megyei házaspár, aki konzumnőket alkalmazott. Táncosnőként jelentették be őket, fizették utánuk a közterheket, munkabért kaptak és teljes ellátást, ám a valóságos feladatuk a munkaköri leírásban szereplő jócskán túlterjedt.

Mint arról Siklósi Ernő alezredes, a lenti kapitányság bűnügyi osztályának vezetője beszámolt, a kialakult gyakorlat szerint a vendégeknek erotikus és szexuális szolgáltatást is nyújtott magyar lányokból álló hölgykoszorú.

A bár részből a lány akkor mehetett át a szobákhoz, ha a pultosnak kifizették a tarifát. Erotikus tánccal fűszerezett zuhanyzós jelenet 20 euróba került, a szexuális aktusért pedig 60 euró járt félóránként. Ezt a bevételt vendéglős és az örömlányok megfelezték.

A galériáért kattintson a képre!

Az éjszakai bárban szeptember 7-én hajnalban tartott rendőri akcióban egy lányt és vendégét „tetten értek”. Ezen kívül a megtalált nyilvántartás szerint aznap még féltucatnyi üzlet köttetet. Az előző időszakra vonatkozóan azonban nem találtak kimutatást. Lefoglaltak nagyszámú óvszert és az aktusokhoz használatos egyéb holmikat, valamint szamuráj kardot, baseball-ütőt.

A vendéglátót üzemeltető büntetlen előéletű 42 éves férfit és 38 éves feleségét, valamint a pultos feladatokat ellátó, harmincas éveiben járó falubelijüket őrizetbe vették. A bíróság azóta elrendelte a házaspár házi őrizetét, míg a pultosra lakhelyelhagyási tilalom vonatkozik. A hat lányt valamint kilenc - osztrák és szlovén - vendéget tanúként hallgatták ki az eljárásban.

A három személy ellen bordély fenntartásával elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítésével gyanúsítják, amelyért akár 5 év szabadságvesztés is kiszabható.

Videó - Bírósági tárgyaláson

Videó - Az akció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!