Hírek

2012.09.16. 18:55

A táncpanoráma tíz év alatt bizonyított

Keszthely - A Keszthelyi Táncpanoráma beindítása kiváló ötlet volt, s remélhetőleg tíz esztendő után tovább folytatódik a sorozat – hangoztatták a rendezvény szervezői.

Sámel József

Jubilált a Balaton Színház és a Nemzeti Táncszínház által életre hívott program, mely a hétvégén várta a közönséget. A Zene-bona, Szana-szét című mesedarabot a Honvéd Táncszínház adta elő, a Sakk című előadással a Botafogo Táncegyüttes lépett színpadra, a sort pedig szombat este a Győri Balett zárta, telt ház előtt; a Queen-balett, majd a Magyar rapszódia című darabot mutatva be. Csengei Ágota, a Goldmark Károly Művelődési Központ és Balaton Színház igazgatója elmondta: a helyi és környékbeli közönség az elmúlt évtizedben kiváló együttesek csodálatos, értékes produkcióit tekinthette meg Keszthelyen. A sorozat egyedülálló volt az országban. A szervezők a jubileum alkalmából, a zárónapon megköszönték egymás munkáját, valamint a városvezetés támogatását.

– Bízunk a folytatásban, a Keszthelyi Táncpanoráma az elmúlt tíz esztendőben már bizonyította létjogosultságát – tette hozzá Csengei Ágota.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!