Hírek

2012.06.20. 07:12

Öltözőavatás és tábortűz Zalaszentivánban

Zalaszentiván - Látványos programokkal várják az érdeklődőket Keresztelő Szent János (földi)születésnapján Zalaszentivánban. E napon, június 24-én kerül sor a kívül-belül felújított sportöltöző-komplexum megáldására-szentelésére.

Horváth László

Az egész napos program-sorozat ünnepi-, búcsúi szentmisével kezdődik június 24-én, 11 órakor a zalaszentiváni Keresztelő Szent János tiszteletére épült római katolikus plébánia-templomban. Délben a sportközpontban a kívül-belül felújított sportöltöző komplexumot vehetik (immár hivatalosan is) birtokukba a falubeliek. A délutáni programok közt – melyeket az Élhetőbb Zalaszentivánért Közhasznú Egyesület, a község Önkormányzata, a helyi ÖTE és a Tőzike Dalkör szervez – vizifoci és élő csocsó is szerepel. Közben a zalaszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület bemutatóját tekinthetik meg az érdeklődök. 17 órakor gitárzenés tábortűzgyújtásra várnak mindenkit a szervezők, ezt követően köszöntik a bajnokságot nyert helyi U19-es labdarúgócsapatot. A nős-nőtlen labdarúgó-mérkőzés után szalonna sütés és tűzugrás zárja az Iván-napi programokat Zalaszentivánban, június 24-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!