Hírek

2012.06.22. 16:16

A beteg tovább haldoklik

Zalaegerszeg - Csak a sebeket láttuk el, de a beteg tovább haldoklik, mondta Major Gábor MSZP-s önkormányzati képviselő a csütörtöki közgyűlés sporttámogatási döntéseit értékelve.

zaol.hu

Major Gábor szerint nagy baj, hogy az egyesületekben meg lehetett úszni a felelőtlen gazdálkodást számonkérés nélkül, a városi konszolidáció pedig mindig csak tűzoltás volt, a problémákat nem oldotta meg. A futballcsapatról elmondta: személyi ellentéteket sejt a város és a ZTE FC vezetése között. Ha ez így van, ki kell mondani, nem pedig a kedélyeket borzolni Egerszeg sportéletében, vélekedett.

Kiss Ferenc képviselő az inkubátorház bővítése kapcsán megjegyezte, hogy büszkék lehetünk rá, de az előző kormány idején is voltak sikeres projektek, akkor 80 százalékos támogatással épült az inkubátorház, most 30 százalékossal bővül. A parkolási döntésekről elhangzott, pénzbeszedés vezérli a többséget, amikor a VG-t arra kényszeríti, hogy vegye meg a Csipke parkolóházat és tegye nyereségessé. Az MSZP sokallja a parkolóház környékét érintő díjemelést. Kiss Ferenc ígérte: ha pártjának lehetősége lesz, a szűk belvárost leszámítva nem szed parkolódíjat a városban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!