Hírek

2012.04.20. 17:59

Történelmi pályázaton jeleskedtek

Zalaegerszeg - Idén is meghirdette történelmi témájú írásbeli vetélkedőjét a Magyarok Világszövetsége és további öt társadalmi szervezet. Az ünnepélyes eredményhirdetést pénteken rendezték meg a város dísztermében.

Horváth A. Attila

"A világban szétszóródott és a Kárpát-medencében szétszakított magyarság története a XX. században", valamint "A XX. század Magyarországának vérzivataros évtizedei..." címmel írták ki a pénzdíjas vetélkedőt zalai középiskolás és általános iskolás tanulóknak. A pénteki díjátadáson 11 diák vehetett át elismerést a támogató szervezetek képviselőitől és önkormányzati vezetőktől, hárman továbbá a Nemzetközi Szent György Lovarend szervezte kárpátaljai kiránduláson vehetnek majd részt. Első helyezést Czigány Máté és Czigány Fanni (Zalaegerszeg, Zrínyi), valamint Simon Viktória (Lenti, Lámfalussy) ért el, második helyezést Gál Fanni (Zalaegerszeg, Kölcsey), Razsi Miklós (Keszthely, Vajda) és Ambrus Katalin (Lenti, Lámfalussy) érdemelt ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!