Hírek

2012.04.17. 10:21

Tehetségkutató verseny: először az iskolában

Nagykanizsa – Táncosok, zenészek, s költők léptek diáktársaik elé tegnap a Műszaki Szakképző Iskola Zsigmondy-Széchenyi intézményében. A tehetségkutató versenyt először rendezték meg hagyományteremtő céllal.

Sámel József

A Zsigmondy-Széchenyi tagintézményben idén ünneplik a szakképzés indításának 125. évfordulóját. A jubileum kapcsán több rendezvényre is sor kerül. Bene Csaba főigazgató hangsúlyozta: régi szívfájdalma, hogy a többi kanizsai középiskolához képest tőlük kevesebb diák indul a megyei és országos kulturális seregszemléken, noha tehetséges fiatalokból itt sincs hiány. Ezt maguk a produkciók is alátámasztották, az iskola diákjai számos zenés, táncos műsorszámmal készültek, de akadt aki saját verseit olvasta fel. A felhívásra közel húsz grafikát és kisfilmet is készítettek a gyerekek, melyeket külön értékelt a zsűri. A kategóriák legjobbjait május 4-én az iskolai diáknapon hirdetik ki.


A tehetségkutatót hagyományteremtő céllal rendezték, az iskola vezetése szeretne bemutatkozási lehetőséget biztosítani a legjobbaknak. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!