Hírek

2012.02.12. 08:15

Kérdés Sárdy Angélához

Sárdy Angélától, az egerszegi Csány László Közgazdasági Szakközépiskola pedagógusától kérdeztük: mit kíván végzős osztályának?

Péter Gyöngyi

- Mindenek előtt azt, hogy továbbra is mindannyian békében, örömben és szeretetben folytassák útjukat annak ellenére, hogy a változó körülmények esetleg azt sugallnák, inkább megijedni, megfutamodni kellene - összegzett az osztályfőnök. - Ötéves képzés részesei, nyelvi előkészítőn kezdtek, a 37 fős osztályból 21 diák már sikeres nyelvvizsgát tett. Stabil alapokat kaptak az iskolában, sokrétű tudás birtokába jutottak, azt kívánom, tudjanak élni vele, sikerüljön a folytatáshoz a legjobb intézményt megtalálniuk. Higgyenek a folyamatos képzésben, tehát azzal, hogy elhagyják az egyik iskolát és belépnek egy másikba, nem zárult le az életük minden szakasza. A felgyorsult világ új kihívások elé állít bennünket, ezekre válaszoljanak a legjobb tudásuk szerint és a legemberségesebben.

Sárdy Angéla - aki jó példával jár elöl, hiszen folyamatosan képzi magát, tanul - elmondta, diákjai sikerrel szerepeltek, szerepelnek a tanulmányi versenyeken is. Mindemellett részesei voltak a Zalaegerszegen először tavaly megszervezett Ádámok és Évák programnak is: innen a jó kapcsolat a megyeszékhelyi teátrummal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!