Hírek

2011.10.15. 10:00

VI. Zalai Prima Díj: lezárult a szavazás, eredmény hamarosan!

Ismét sor kerül a Vállalkozók Országos Szövetsége Zalai Szervezete által alapított Zalai Prima Díjak átadására. A vállalkozók szervezete ezúttal is lapunk közreműködésével rendezi meg az eseményt október 28-án 19 órakor Zalaegerszegen, a Hevesi Sándor Színházban.

zaol.hu

A VOSZ Demján Sándor, a szövetség elnöke vezetésével ítéli oda évek óta a Prima Primisszima Díjakat, annak mintájára kerül sor, immár hatodik alkalommal a zalai díjátadóra.

Mint Doucha Ferenc, a VOSZ megyei elnöke és Vaski János társelnök tájékoztatott, a Zalai Prima Díjjal megyénkben is szeretnék elismerni a művészetek, a tudomány, a sport kiemelkedő képviselőinek munkáját, ezt a már hagyományosnak mondható eseményt a zalai vállalkozók idén is fontosnak érzik. Közülük sokan támogatták az idei rendezvényt, és segítséget adott hozzá a megyeszékhely polgármesteri hivatala, illetve a színház.

A tavalyi rendezvényhez hasonlóan idén is tíz kategóriában (irodalom, színház- és filmművészet, képzőművészet, tudomány, oktatás és köznevelés, építészet és építőművészet, népművészet, közművelődés, zeneművészet, sport) nyújtanak át elismeréseket. A különböző szervezetektől kapott információk alapján a vállalkozókból és az önkormányzat által delegált személyekből álló kuratórium döntött a jelöltekről, és arról is ez a grémium fog, hogy ki lesz a három idei díjazott.

A három Zalai Prima Díj mellé idén is egy-egy millió forint jár, de minden jelölt oklevélben és értékes tárgyjutalomban részesül, melyeket a támogató szponzorok képviselőitől vehetnek majd át.

Az ünnepségen átadják a közönség díját is. Érdemes minél nagyobb számban szavazni, ugyanis értékes ajándékot sorsolnak ki a rendezők. A megyében működő vállalkozások közül pedig a vállalkozótársak javaslatai alapján kapnak oklevelet a kategóriájukban kiemelkedők.

Olvasóink a Zalai Hírlapból kivágható szelvényeken, sms-ben és interneten is szavazhatnak a Zalai Prima Díj jelöltjeire. A lapunkban megjelenő szavazó cédulákat az ügyfélszolgálati irodáinkban is átveszik.


A Zalai Prima Díj idei jelöltjei:
Bücs Angéla, a nagykanizsai Karl Orff Ütőegyüttes vezetője,
Kustár Zsuzsa nagykanizsai képzőművész,
az egerszegi Kutyakölykök Kamara Néptánccsoport,
Nemes Attila zalaegerszegi tekevilágbajnok,
dr. Németh Árpád egyetemi adjunktus, a zalaegerszegi műszaki főiskola mechatronikai képzés igazgatója,
Papp Nándor nagykanizsai építészmérnök,  
Rabi Zsuzsanna, az egerszegi Csány László Szakközépiskola igazgatóhelyettese,
Tóth Imre költő, a Deák Ferenc Megyei Könyvtár munkatársa,   
Vizeli Dezső, a Kanizsa Táncegyüttes vezetője,
Wellmann György, az egerszegi Hevesi Sándor Színház színművésze.


A jelölteket IDE KATTINTVA ismerheti meg. /A szavazatokat október 13. (csütörtök) reggel 8 órától fogadtuk  október 25. (kedd) délig./






Zalai Prima díjak:

2010.


2009.


2008. 
 

2007.


2006.


OLDALTÖRÉS: A szavazás menete

 

 

 

Interneten:
http://forum.zalaihirlap.hu/zalaiprima2011/ címen szavazhat.

Egy IP-címről 24 óránként csak egyszer lehet voksolni.

Az internetes szavazás mellett telefonon  és SMS is várjuk voksaikat, s az újságban megjelenő szelvényen is leadhatja szavazatát.

Telefonon és SMS-ben:
„Telefonos és SMS szavazószám: 0691 33 10 33
 SMS-ben: Írja be a ZV kódot, majd adja meg az Ön jelöltjének kétjegyű sorszámát (Pl.: ZV09). Üzenetét küldje el a fenti számra.
Hívással: tárcsázza a fenti számot és a nyomógombok segítségével adja meg választottja kétjegyű sorszámát.
(Információ: Studio 10.: 06-1-220-6050.  Az SMS és a hívás díja 76,- Ft + ÁFA=95,- Ft A hívás díja 76,- Ft + ÁFA=95,- Ft+kd.)”

Szavazószelvénnyel:
Egy szelvénnyel csak egy jelöltre lehet szavazni, tehát csak az a szavazószelvény érvényes, amelyiken egyetlen jelzés (x) szerepel.
Címünk: Zalai Hírlap szerkesztősége Zalaegerszeg, Ady u. 62.
A borítékra kérjük írják rá a jeligét: Zalai Prima Díj 2011.

A szavazólapokat egybegyűjtve lapunk egerszegi, kanizsai, keszthelyi, szentgróti, letenyei és lenti ügyfélszolgálati irodájában, illetve szerkesztőségében is le lehet adni.


Az internetes szavazás október 25-én 12 óráig tart, és ugyancsak eddig az időpontig várjuk a telefonos hívásokat, az SMS-eket, illetve a lapunkból kivágott szavazólapokat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!