Hírek

2011.08.26. 18:35

A kiskanizsai Puncs lett a megye legjobb fagyizója

A „Megye legjobb fagyizója” címmel járó oklevelet lapunk főszerkesztőjétől, Virrasztó Zsolttól vette át pénteken Horváth Ferenc, a kiskanizsai Puncs Fagyizó tulajdonosa.

Kelemen Valéria

A Pannon Lapok Társasága minden megyei napilapjánál meghirdette a fagyizók versenyét, a két hétig tartó szavazás során Zalában 7 fagyizóra lehetett voksolni (a lapunkban több alkalommal megjelent szelvényeken, illetve a weboldalon), s mint Peszleg Judit megyei hirdetési vezető megállapította: a Puncs Fagyizó toronymagasan nyerte a versenyt.

– Szerintem nem csak Kiskanizsa és Nagykanizsa, hanem az egész megye összefogott a Puncs Fagyizó sikeréért – fogalmazott Virrasztó Zsolt, hozzátéve: a beérkezett 2317 szavazatból 2106-ot kaptak.


Egyetértett ezzel a szavazók között kisorsolt, 50 gombóc fagyira jogosító kupon nyertese, Marczin Jenőné is:
– Az újságárusnál 15 ZH-t vettem, hogy a szavazólapok beküldésével győzelemre segítsem a kedvenc fagyizómat – mondta a kanizsai hölgy, aki szerint itt nem csak a fagyi minősége, a vendégekkel való törődés is kiváló.

– Huszonhat éve nyitottuk meg a fagyizónkat, s büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer ide bejön, visszatérő vendég lesz – mondta Horváth Ferenc, aki szerint a minőség záloga, hogy természetes alapanyagból főzik a fagylaltot. – Tudtuk, hogy sokan szavaztak ránk, volt, aki idehozta a szelvényét, s akadt kanizsai, aki a facebook-on lájkolt, majd Irakból szólt haza a szüleinek: vegyenek ZH-t, s szavazzanak. Nem csak mi szeretjük a vendégeinket, ők is viszontszeretnek minket, s ennél többet egy cukrász család nem is kívánhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!