Hírek

2011.07.12. 08:02

Kórusok randevúja

Kórus muzsika címmel ingyenes estre invitálja július 21-én, jövő csütörtökön a zenebarátokat a zalaegerszegi városi hangversenyterem. A 18 órakor kezdődő programon a házigazdák színeiben a Zalaegerszegi Városi Vegyeskar lép fel, Kovács Kata vezényletével.

Magyar Hajnalka

A csoport azt a műsorát mutatja be, amivel egy héttel később a toscanai nemzetközi kórusfesztiválon is fellép. A program vendége a solymári Corvinus Vegyeskar, amit az Énekmondó Együttessel kialakított szakmai kapcsolat, s az ennek nyomán megébredt kíváncsiság hoz el megyénkbe. A 15 éves kórus jubileumi műsorából villant fel részleteket, Lógó Tibor karnagy vezényletével. Az egyházi műveket is megszólaltató kórus 22-én a baki templomban szintén fellép. A két kórus műsorát követően veszik birtokba a színpadot az Énekmondó Együttes tagjai, akik – egyebek közt – Utassy József megzenésített verseit adják elő.

 

 További zalai programok itt!

 Fesztivál 2011 - Minden egy helyen

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!