Hírek

2011.04.11. 18:12

Partneri kapcsolat a rendőrök és a TIT között

Együttműködési megállapodást kötött a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság és a TIT ismeretterjesztő és szakképző egyesület.

Sinkovics Eta

Mint a hétfői tájékoztatón elhangzott, a két szervezet több éve munkakapcsolatban áll egymással, ám fontosnak tartották, hogy keretet, hangsúlyt adjanak az együttműködésnek.

Gazsó Sándor, a TIT Öveges József Ismeretterjesztő és Szakképző Egyesület ügyvezető igazgatója elmondta, mindkét tevékenységi területükön igénylik a rendőrség tapasztalatát, szakértelmét, úgy a felnőtt, mint az ifjúsági programjaiknál.

Dr. Tiborcz János megyei rendőrfőkapitány, dandártábornok annak jelentőségét hangsúlyozta, hogy a TIT közreműködésével számos fiatalt tudnak megszólítani a bűn- és balesetmegelőzéssel, drogmegelőzéssel kapcsolatban, de bármely rendezvényre „rácsatlakoznak”.

 Bánfalvi Péter, a TIT egyesület elnöke arra tért ki, hogy a programjaikon való részvételre a fiatalokat a közösségi portálokon is megszólíthatják. Az írásos megállapodást ő és dr. Tiborcz János látta el kézjegyével. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!