Hírek

2011.03.21. 17:25

Könyvtől filmig

A jövő héttől folytatódik a keszthelyi Goldmark Károly Művelődési Központ világjáró klubja keretében zajló, úti élményekről szóló előadás-sorozat.

Horányi Árpád

Kalandtúrákat, kutatásokat felidéző, vetített képes bemutatóval kísért ismeretterjesztő tavaszi programokat szervez a Balaton Színház. Március 28-án, 18 órakor Szilasi Ildikó Hermina Afrika- kutató, antropológus Kongóról szóló könyvének bemutatójára várja az érdeklődőket.


Áprilisban hazai tájak következnek: a művészet köntösében Török Zoltán filmrendező, a Vad Magyarország címmel készült alkotását mutatja be, majd előadást tart a mű készítéséről. Majd Nyugat-Kanadába kalauzol egy április végi esemény, amikor a Sziklás-hegység és a Csendes-óceán partvidéke lesz a téma. Ezekről Gyuricza László, a Pécsi Tudományegyetem docense beszél, a programra a Magyar Földrajzi Társaság Zala megyei tagozatával közös szervezésben kerül sor.



További zalai programok itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!