Hírek

2011.02.11. 03:27

Hazatérők, mozgó könyvtárak

Amellett, hogy számos beszámolót hallgatott meg tegnapi ülésén a ZalA-KAR Térségi Innovációs Társulás, a szervezet az idei költségvetését is elfogadta Zalaszentgróton.

Sámel József

Egyebek között a Nyitott Ház Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézet, a türjei Gondozási Központ, a Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltatási Központ, s a Magyar Vöröskereszt térségben végzett tavalyi munkájáról hangzott el beszámoló. Szó esett a mozgókönyvtári tevékenységről is, ami sikeresen működik a régióban. Jóváhagyta a társulási tanács az idei terület- és vidékfejlesztési programját, valamint megállapította a költségvetés összegét is. Eszerint 2011-ben 144,4 millió forintból gazdálkodhatnak. Döntöttek arról is a polgármesterek, hogy támogatják a Zalai Hazatérők Egyesülete Komplex gyermek- és ifjúságfejlesztő szakmai tevékenységek, programok megvalósítása című pályázatát. Mint elhangzott, az egyesület megalakulása óta szorosan együttműködik a társulással, mely nagyon fontosnak tartja, hogy a térségben legyen, működjön olyan szervezet, ami a fiatalokkal foglalkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!