Hírek

2011.01.11. 09:31

Zárva a kórházudvar Zalaegerszegen

A napokban megkezdődött a Zala Megyei Kórház új sürgősségi centrumának építése. Emiatt új parkolási rend lépett életbe, a kórház udvarára kívülálló nem hajthat be.

Magyar Hajnalka

A korlátozás az építkezés idejére – várhatóan június végéig – érvényes. A legfontosabb tudnivaló, hogy a Zrínyi úti porta melletti belső parkolót lezárták. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt az engedéllyel nem rendelkezők (orvosi vizsgálatra vagy hivatalos ügyben érkező betegek, látogatók) nyárig nem hajthatnak be ide, sem a kórházudvarra. A korlátozás érvényes a Zárda utcai portára is, itt ugyancsak zárva marad a sorompó a páciensek és hozzátartozóik előtt. A mozgáskorlátozottak a főépület előtti parkolóban foglalhatják el a számukra kijelölt helyeket. A lakosság részére ugyanitt áll rendelkezésre korlátozott számú fizetős férőhely, emellett a Dózsa ligeti parkolóban, valamint a kórházat övező utcákban lehet letenni a kocsit. Fontos még tudni, hogy a baleseti ambulancia továbbra is a megszokott helyen működik, megközelítése a főbejáraton keresztül lehetséges.  


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!