Hírek

2010.12.17. 18:14

Színházi élményt ajándékozott partnereinek a Zalai Hírlap

Színházi fogadással köszöntötte leghűségesebb hirdetőit csütörtökön este a Zalai Hírlap. A partnertalálkozó előtt a Mennyből a hulla című komédia szórakoztatta a vendégeket.

Horváth A. Attila

A találkozón elsőként lapcsoportunk, a Pannon Lapok Társasága megyei hirdetési vezetője, Peszleg Judit mondott köszönetet az egész éves együttműködésért, majd Virrasztó Zsolt, a Zalai Hírlap főszerkesztője kívánt üzleti sikereket a következő esztendőre. Mint mondta, a legfrissebb felmérések szerint a Zalai Hírlap lakosságarányosan az ország második legolvasottabb megyei napilapja, s erre az eredményre méltán lehetünk büszkék.

Molnár Peggy, a PLT hirdetési főosztályának vezetője a kiadó és a lapcsoport nevében mondott köszönetet a meghívottaknak. Hangsúlyozta: reméli, hogy fennmarad az együttműködés, és jövőre ugyanilyen körben újra találkozhatnak a partnerek.


- A lap a megye egész területét lefedi, sokakhoz eljut, ezért is hirdetünk itt évek óta. Úgy tapasztalom, hatékonyak ezek a hirdetések - válaszolta érdeklődésünkre Horváth György, a Kanizsa Kárpit Kft. vezetője, majd megjegyezte: örülnek a meghívásnak.

Miklósné Csondor Magdolna, a Zalavíz Zrt. kommunikációs főelőadója elmondta: a cég legnagyobb médiapartnere a Zalai Hírlap, ennek egyik oka éppen az újság magas olvasottsága. 
- Szép gesztus, hogy élményt ajándékoz a lap a hirdetőknek - tette hozzá végül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!