Hírek

2010.12.13. 16:04

A ZalA-KAR negyedszer rendezett ünnepséget az időseknek

A hagyományokat őrizve szerdán ismét megtartotta a régióban élő idősek találkozóját a ZalA-KAR Térségi Innovációs Társulás Zalaszentgróton. A társulás székhelyéről, Zalaszentgrótról, s a huszonnégy település szinte mindegyikéről érkeztek idős emberek a rendezvényre, sőt, közülük sokan műsort is adtak.

Sámel József

– A ZalA-KAR társulás szívügyének tekinti a fiatal, az aktív és az idős korosztály életét. Fontos célunk, hogy a nyugdíjasok is érezzék a törődést, lehetőséget kapjanak a találkozásra, s a bemutatkozásra – fogalmazott a szervezők részéről Gergely János. – Örömöt jelentett számunkra, hogy hatalmas volt az érdeklődés, s az idősek számára fontos volt a fellépés, egyéni és csoportos produkciókkal készültek. Hallottunk verseket, novellákat, felléptek nyugdíjasklubok. A rendezvény hangulatát jellemzi, hogy a végén a vendégek táncra is perdültek.

Gergely János hozzátette: az idősek találkozója hagyománnyá vált, van rá igény, ezért azt a következő években is szeretnék megrendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!