Hírek

2010.10.02. 02:29

Visszaadják a kanizsaiak jövőbe vetett hitét

Az MSZP és az MSZDP helyi szervezetei szerint az elmúlt négy évben a Fidesz súlyos morális és erkölcsi válságba juttatta az önkormányzatiság eszményét és gyakorlatát Nagykanizsán.

Szalabán Attila

Erről pénteken, sajtótájékoztatón beszélt Böröcz Zoltán, az MSZP nagykanizsai elnöke, aki emlékeztetett rá: 10 éve a Redilco cég 105 hektáron kívánta létrehozni a nagykanizsai ipari parkot, ám a város hiába kérte Orbán Viktor kormányától a laktanya átadását erre a célra, az megtagadta. Böröcz Zoltán szerint a környező országokban a Redilco által fejlesztett ipari parkokban manapság tízezer ember dolgozik, ezért születhetett meg a mondás: Nagykanizsa Fidesz sújtotta város. Szerinte a miklósfai tehenészeti telep milliárdos nagyságrendű fejlesztése a Fidesz által keltett hisztéria miatt hiúsult meg.Bogár Ferenc, az MSZDP megyei elnöke szerint Nagykanizsát élhetőbb és virágzóbb várossá kell tenni, s erre a feladatra az MSZP-MSZDP közös jelöltjei alkalmasak. Dr. Károlyi Attila, a két párt polgármesterjelöltje határozott politizálást ígért, s visszaadják a kanizsaiak jövőbe vetett hitét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!