Hírek

2010.08.18. 15:40

Dr. Károlyi Attila a MSZP-MSZDP polgármesterjelöltje Nagykanizsán

Szerdán az MSZP-MSZDP képviselőjelöltjeit is bemutatta a nagykanizsai pártszövetség. A listán régi, s új nevek egyaránt vannak.

Sámel József

Lelkó Tamás kampányfőnök jelezte: a választópolgárok voksaiért dr. Károlyi Attila polgármesterjelölt mellett, Böröcz Zoltán, Kardos Ferenc, Szányiné Kovács Mária, Kisgyura János, Bogár Ferenc, Korpics Krisztián, Ifjovics Ferencné, dr. Fodor Csaba, Őri Sándor, Gondi Zoltán és Teleki László indulnak harcba.

A kopogtató cédulákat a jelöltek és az aktivisták is gyűjtik, de az MSZP-irodán is leadhatók az ajánlószelvények.

Bogár Ferenc képviselőjelölt ugyanakkor a kampányígéretek és a valóság ellentmondásairól beszélt. Mint mondta: 2006-ban a város hitelállománya közel 1.2 milliárd forint volt, mely összeg az idei esztendő elejére megháromszorozódott. Ráadásul a fideszes városvezetés újabb 2.2 milliárd forint hitelt kíván felvenni, elérve ezzel a város hitelképességének 90 százalékát. A gondokat tovább tetézi, hogy 2006-hoz képest több mint kétszeresére, várhatóan mintegy 800 millió forintra emelkedik a működési hiány is. Ha ezen nem változtat valaki, akkor valóban működésképtelenné válik Kanizsa.

Bogár Ferenc hangsúlyozta: a pártoknak és a polgármesterjelölteknek ezekkel a valós problémákkal és a kérdésekre adható válaszokkal kellene foglalkozni a semmitmondó frázisok puffogtatása helyett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!