Hírek

2010.05.25. 15:19

Móka Miki és a kanizsai óvodások (képgalériával frissítve)

A nagykanizsai Medgyaszay Házban tartotta immár hagyományos, „Pavilon napok” elnevezésű programsorozatát a Kossuth óvoda – melyre ezúttal már a város összes hasonló intézményéből várták az érdeklődőket kedden.

Szalabán Attila

A rendezvényen az önkormányzat nevében Szmodics Józsefné, a nagykanizsai polgármesteri hivatal művelődési osztályvezetője köszöntötte a megjelenteket, majd Nagy Jenőné tagóvoda vezető adott rövid áttekintést a „Pavilon napok” történetéről. Ezt követően a leginkább „Móka Miki” szerepéről ismert Levente Péter színész és felesége, Döbrentey Ildikó meseíró tartott művészeti eszközökkel pedagógiai foglalkozást, melybe a jelenlévő óvodás gyerekeket is bevonta.
 
A programsorozat délután a Kossuth óvodában folytatódott, ahol a gyerekek, illetve Bogárné Kovács Magdolna alkotásaiból nyílt tárlat. A napot Böjti Istvánné, a Központi Rózsa Óvoda vezetőjének ünnepi beszéde zárta.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!