Hírek

2009.07.29. 07:35

Az E.ON-nak ezután nem jelenthetjük be a gázmérő-állást levelezőlapon

Nagykanizsa (hba) - Az elmúlt időszakban több olvasónk is jelezte: immár nem lehet levelezőlapon beküldeni a gázmérő- állást, ami eddig kényelmes és egyszerű megoldás volt az idős, falun élő emberek számára.

zaol.hu

A szolgáltató E.ON ugyanis úgy döntött: megszünteti ezt a lehetőséget, helyette a fogyasztók telefonon diktálhatják be, SMS-ben küldhetik el, vagy internetes felületen keresztül közölhetik a gázmérő aktuális állását, sőt, ha akarják, személyesen is bejelenthetik azt az ügyfélszolgálati irodákban.

 Idős olvasóink azonban úgy vélik, számukra a levelezőlap volt a legkézenfekvőbb és legideálisabb megoldás, hiszen nem volt nehéz kitölteni, a postás pedig elvitte.

Egyházi Nikoletta, az E.ON Hungária Zrt sajtóreferense érdeklődésünkre elmondta: a levelezőlap elavult és környezetvédelmi szempontból is aggályos módszer, ezért szüntették meg. Jelezte: ezzel párhuzamosan telefonos és internetes mérőállás-rögzítési rendszerüket az utóbbi hónapokban fejlesztették. Mint mondta, éppen a mai naptól kezdve újul meg honlapjuk, amely egyszerűbbé, áttekinthetőbbé válik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!