Hírek

2009.03.30. 02:29

A baloldal egységét akarják megteremteni

Nagykanizsa (kv) - Az MSZDP nagykanizsai szervezete tartott szombaton sajtótájékoztatót, dr. Balogh László, a párt országos elnökhelyettese és Hárs Gábor országgyűlési képviselő részvételével.

Kelemen Valéria

- A választásokkal összefüggésben az elmúlt hónapokban és a közeljövőben is több helyen tartunk megbeszéléseket, ezért vagyunk most Kanizsán - mondta el a Csónakázó-tó egyik vendégháza mellett dr. Balogh László. - Arról beszélgettünk - folytatta -, hogy milyen feltételek vannak helyi szinten, milyen konkrét kérdéseket lehet megfogalmazni, egyáltalán milyen lehetőségei vannak az indulásnak.

Hárs Gábor
- MSZP-s országgyűlési képviselő, aki az MSZDP tagja - úgy fogalmazott: a baloldal összefogására azért van szükség, hogy egységesen tudjanak fellépni a jobboldallal szemben, egy széttöredezett baloldallal ugyanis erre nincs lehetőség. - A baloldali érzelmű embereket szeretnénk megszólítani, hogy a következő választásokig felépíthessük Nagykanizsán azt a baloldali egységet, miáltal városunkban újból baloldali önkormányzat lehet, baloldali vezetéssel - mondta Szányiné Kovács Mária, az MSZDP Nagykanizsai Szervezetének nemrég megválasztott új elnöke, aki szerint az idő rövidsége miatt mielőbb el kell kezdeni ezt a munkát. Szányiné kiemelte: törekvésükben minden baloldali érzelmű nagykanizsaira számítanak.Hogy újból baloldali önkormányzat vezethesse a várost

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!