Hírek

2008.10.21. 02:27

A bankban is otthonosan

<b>Zalaegerszeg</b> (pgy) - Közgazdásznak készül szépségversenyünk múlt havi fordulójának győztese. Szeptember szépét, <em>Nikitscher Andreát</em> tegnap köszöntöttük szerkesztőségünkben.

Péter Gyöngyi

Olvasóink szavazatai alapján Nikitscher Andrea kapta a hónap szépének járó, cirkónium kövekkel díszített ezüst medált és a hozzá tartozó ezüst láncot, vagyis a Böjte Ékszerész Kft. alkotását, valamint az M Parfüméria 20 ezer forint értékű vásárlási utalványát. A keszthelyi hölgy tegnap vette át ajándékát, látogatása jó apropót jelentett ahhoz is, hogy kicsit megismerjük. Szeptember Szépe, Nikitscher Andrea közgazdásznak készül
Fotó: Pezzetta Umberto

Andrea a zalai megyeszékhelyen tanul, a pénzügyi és számviteli főiskola harmadéves hallgatója. Ha minden jól megy, közgazdász lesz belőle.

- Érdekel a pénzügyi világ - indokolta választását. - Vendéglátóipari szakközépiskolába jártam, idegenforgalmi szakra készültem, ám az időközben megszűnt. Érettségi után egyből Zalaegerszegre jelentkeztem és fel is vettek. Múlt nyáron egy keszthelyi banknál töltöttem egy hónapos gyakorlatom, ez az időszak még inkább megerősítette bennem, hogy erre a pályára szeretnék menni.

Kollégista, és nagyon élvezi a diákotthon nyújtotta életformát. Mint mondta, nem gondolta volna, hogy a társaság ennyire összetartó lesz majd. Jó közösség ide vagy oda, a vizsgaidőszak persze így is mindig komoly kihívás. Jövő héten már zárthelyi vizsgák várják, decemberben pedig a német szakmai középfokú nyelvvizsgával is megpróbálkozik. Mindezeknek köszönhetően, bár szeret olvasni, mostanság jobbára tankönyveket vesz a kezébe.

A nap szépe versenyre édesanyja küldte be fotóját, amit egyáltalán nem bán. Korábban keszthelyi barátainak köszönhetően sokszor lépett fel divatbemutatókon, ha lenne rá lehetősége, a szépséggel kapcsolatos pályán is kipróbálná magát, hiszen, indokolta, minden nőnek jólesik, ha dicsérik, ha elismerik.

Szabadidejét otthon tölti, mivel - jegyezte meg - a Balaton-part télen is, nyáron is számos elfoglaltságot kínál. Kattintson ide és nézze meg Andrea fotóit, melyekkel szépségversenyünkre nevezett! 

Hogy ki közül bizonyult Andrea a legszebbnek? Klikkeljen és nézze meg a szeptemberi jelöltjeinket!


Az eddigi nyerteseket megismerheti itt!

Ezek is érdekelhetik