Hírek

2008.05.21. 02:26

Fidesz: takarékosan!

Nagykanizsa (hba) - A Fidesz-frakció továbbra sem támogat semmi olyan, a város költségvetését érintő felesleges kiadást, amely ellenkezik politikájukkal, elveikkel - mondta teg- nap Bene Csaba, a Fidesz-KDNP helyi frakciójának vezetője Szőlősi Márta önkormányzati képviselővel közösen tartott sajtótájékoztatóján.

zaol.hu

Szőlősi Márta elöljáróban elmondta: az előző ciklus pazarló gazdálkodását követő rossz költségvetési helyzeten átgondolt intézkedésekkel, a felesleges kiadások visszaszorításával sikerült úrrá lenniük.

Bene Csaba kijelentette: az itt élők érdeke, hogy a takarékos, a felesleges kiadásokat nélkülköző politika folytatódjon. Ezért a Fidesz-frakció semmilyen kiadást nem támogat, amely nincs összhangban ezen elvvel - mondta.

Szőlősi Márta kérdésre válaszolva, a tervezett polgármesteri járművásárlással kapcsolatban leszögezte: ugyan a közgyűlés tízmillió forintos keretösszeget hagyott jóvá a vásárlásra, ez mégsem jelenti azt, hogy luxus tartozékok is beleférnek a beszerzésbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!